Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Bose 700 UC Gürültü Giderici Kulaklık
Bose 700 UC Gürültü Giderici Kulaklık
01.05.2021 22:43

Noise Cancelling Headphones 700 UC işyerinde ve ötesinde; kabinde, açık ofiste, ev ofiste ve her yerde iyi iletişim kurmak için tasarlandı. Uyarlanabilen bir mikrofon sistemi, sesinizi yalıtıp tam olarak kendi sesinizi iletmenizi sağlayarak, her yeri bir toplantı alanına çevirmenize yardımcı oluyor. Artık ikide bir sesi kesip açmaya ve “orada mısın” sorularına son. On bir gürültü giderme düzeyi sayesinde çevrenizdeki ortamdan ne duyacağınızı (neredeyse tamamen sessiz ile ortam seslerine açık arasında) kişisel olarak ayarlayabilirsiniz. 

Bose Noise Cancelling Headphones 700 UC ile birlikte teslim edilen Bose USB Link Bluetooth modülü güvenilir kablosuz bağlantı sağladığı için, aramalara hemen yanıt verilebiliyor ve ses kaynakları arasında kolayca geçiş yapılabiliyor. Bose Noise Cancelling Headphones 700 UC ile dinlediklerine odaklanan bilen kullanıcı, istediği yerde dikkati dağılmadan meslektaşlarıyla işbirliği içerinde çalışabiliyor. 

  • Konferans aramalarında güvenle konuşun ve net duyulun: Uyarlamalı bir dört mikrofonlu sistem, konuşma sesini çevredeki gürültüden yalıtıyor.
  • 11 gürültü giderme düzeyiyle çalışma ortamını kişiselleştirme: Çevreden duyulmak istenen ses düzeyi, işe odaklanmak istendiğinde tam sessizden, etrafta neler olup bittiği duyulmak istendiğinde ortam gürültüsüne açık arasında ayarlanabiliyor.
  • Güvenilir bağlantı ve ses kaynakları arasında kolay geçiş: Kulaklıkla önceden eşleştirilmiş olarak teslim edilen Bose USB Link Bluetooth modülü, bilgisayar ile kablosuz bağlantı sağlıyor.
  • Microsoft Teams, Google Meet, Zoom ve diğer üçüncü firma bulut hizmetleriyle ses deneyimini zenginleştirme.
  • 20 saate kadar kablosuz pil ömrüyle kesintisiz çalışma ve kalan zamanı gösteren güç bilgisi.
  • Kafada rahat taşınan, hafif tasarım, paslanmaz çelik kafa bandı ve açılı kulak elemanları sayesinde saatlerce işe odaklanabilme.
  • Kulaklığı çıkarmadan insanları ve çevreyi net duymayı sağlayan Conversation Mode (konuşma modu) ile anında kişisel işbirliği. 
  • Zengin, sarmalayan ses sağlayan aktif eşitleme teknolojisi sayesinde daha iyi dinleme deneyimi.

Microsoft Teams sertifikası

Bose Noise Cancelling Headphones 700 UC kulaklık artık Microsoft Teams sertifikalı. Yani Microsoft müşterileri Teams ile kullanım için gereken yüksek kaliteli deneyim ve uyumluluğu Bose NCH 700 UC kulaklığın sağlayacağından iyice emin olabilirler. 

Günümüzde işbirliği, teknoloji yoluyla birlikte çalışmak demek; teknolojinin engellerine takılmak değil. Uyarlanabilir Bose Noise Cancelling Headphones 700 UC mikrofon sistemi sayesinde her türlü ortam bir toplantı alanına dönüştürülebiliyor, konuşma sesi yalıtılarak net duyulma ve sözcüklerin iyi anlaşılması sağlanabiliyor. 

Bose Work Başkanı Martin Bodley açıkladı: “Microsoft Teams için sertifikalandırılan, bu kadar güçlü, uyarlanabilir bir aygıt sunmaktan heyecan duyuyoruz. Bose Work ile çalışma şeklimizi, çalışma yerimizi desteklemek için teknoloji üretmeye devam ediyoruz. Bose Noise Cancelling Headphones 700 UC kulaklığın sağladığı kalite ve bağlantı sayesinde, önemli işiniz üzerinde yoğunlaşabiliyorsunuz.

Microsoft Corporation Microsoft Teams Devices Partner Direktörü Ilya Bukshteyn şunları söyledi: “Günümüzde kullanıcılar iletişim ve işbirliği gereksinimleri için çeşitli aygıtlar arıyorlar ve bizim amacımız onların evde, seyahatte, işyerinde ve her yerde ve her zaman doğru yerde doğru aygıta sahip olmalarını garantilemek. Bose Noise Cancelling Headphones 700 UC gibi Microsoft Teams için sertifikalandırılan aygıtlarla müşteriler Teams toplantıları ve aramaları için yüksek kaliteli bir deneyim sunan güvenilir çözümlere sahip oluyorlar.

Bose ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 212 80 75 numaralı telefondan ASF’yi arayabilirsiniz.