Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Blackmagic Design Çözümleri Mavi Grup İletişim Farkıyla
Blackmagic Design Çözümleri Mavi Grup İletişim Farkıyla
25.03.2022 11:25

Her geçen gün profesyonel kadrosunu geliştiren Mavi İletişim, Blackmagic Design Yetkili bayi statüsünde çözümler sunmaya başladı. Bu kapsamda Blackmagic Design stüdyo kameralarından, Atem ürün gruplarına kadar geniş yelpazede prodüksiyon ve canlı yapım ekipmanlarını test etmek için Mavi İletişim’e ulaşabilirsiniz. 

Blackmagic URSA Broadcast G2

İnanılmaz güçlü bir kamera olan yeni Blackmagic URSA Broadcast G2, hem geleneksel yayıncılar hem de internet yayıncıları için tasarlandı. Tek gövdede üç kamera tasarımı; bir 4K prodüksiyon kamerası, bir 4K stüdyo kamerası ya da bir 6K dijital film kamerası olarak çalışmasına olanak verir. Yayıncılar için mükemmel bir çözümdür, çünkü önceden sahip olduğunuz lensleri ve pilleri kullanabilirsiniz. H.265, ProRes ve Blackmagic RAW gibi bilinen dosya formatlarını kullanarak, sıradan SD kartlara, UHS-II kartlara, CFast 2.0 kartlara veya harici USB disklere kayıt yapabilirsiniz. Yani, tüm video yazılımları ve yayın medya yönetim sistemleriyle uyumludur. Lens yuvasını bile değiştirebilirsiniz. Hiçbir yayın kamerası, bu kadar esnek değildir!

Blackmagic Studio Camera 4K Pro

Dünyanın en gelişmiş, bağımsız stüdyo kamerası Blackmagic Studio Camera’lar, büyük stüdyo kameralarıyla aynı özelliklere, kompakt ve portatif bir tasarımda sahiptir. Dijital film kamerasının dinamik aralığı ve renk bilimi ile, bu kameralar çok zor ışık koşullarının üstesinden gelir ve sinematik görüntüler sağlar. Sensörü, 25.600’e varan ISO’ya sahiptir, yani loş ışıklı mekanlarda bile harika görüntüler alabilirsiniz. Ay ışığında bile çalışır! Gelişmiş özellikleri arasında talkback, tally, kamera kontrolü, dahili renk düzeltici, USB disklere Blackmagic RAW kayıt ve daha fazlası var. Lens kontrolü için Focus ve Zoom Demand ürünleri bile ekleyebilirsiniz.

Blackmagic Web Presenter 4K

Artık tüm dünyaya canlı internet yayını yapabilirsiniz. Blackmagic Web Presenter, Ethernet üzerinden YouTube, Facebook, Twitter gibi platformlara direkt yayın için profesyonel yayın motorlu, tam bir internet yayın çözümüdür. Yeni küresel internet yayın kitlesi için modern bir televizyon yayın vericisi gibidir. Dahili USB bağlantıları, webcam gibi çalıştığından, bilgisayar bağlayarak tüm internet yayın yazılımlarını, hatta Skype veya Zoom gibi uygulamaları kullanabilirsiniz. Yedeklik için yayını Ethernet’ten yapabilir veya internet paketinizi kullanmak için 5G veya 4G cep telefon bağlayabilirsiniz. Web Presenter; video, ses göstergeleri, işlem grafikleri ve SDI teknik verileri de içeren teknik izleme çıkışı içerir.

Blackmagic Design ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi almak için 0212 274 69 10 numaralı telefondan Mavi İletişim’i arayabilirsiniz.