Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > İki Yeni Symply İş Akış Çözümü
İki Yeni Symply İş Akış Çözümü
27.10.2017 09:27

Medyaya yönelik yüksek performanslı dijital bellek deposu çözümleri sağlayan küresel firma Symply, sıklıkla atlanan veya aşırı pahalı olan özgün gereksinimlere sahip belli içerik yaratım ve dağıtım piyasaları için iki yeni eksiksiz iş akışı çözümü sunuyor. SymplySPORTS ve SymplyBUREAU çözümleri, SymplyULTRA platformu tabanlı olma özeliğini paylaşıyorlar ve özel sanal makine tasarımları anahtar teslimi çözümleri, daha yaygın olan çok amaçlı, çok sunuculu iş akışı medya varlık tasarımlarına göre daha hızlı, etkin maliyetli, hataya dayanıklı hale getiriyor.

SymplySPORTS çözümü Dissemino ile işbirliği içerisinde geliştirildi ve iki sezonluk maçlar boyunca bir beysbol takımı ile birlikte iyileştirilerek gerçek dünyanın kullanım zorluklarına uygun ve yapımda kullanımı kolay hale getirildi.

SymplySPORTS çalışma alanı spor takımlarına, içerik yaratma ve paraya çevirme, çekimden dağıtıma, arşive ve yeniden kullanıma kadar tüm iş akışı boyunca spor varlıklarının yönetimi için gerekenleri karşılamak amacıyla tasarlandı. Çalışma alanı, sınırlı bütçeye sahip spor takımlarının giderek karmaşıklaşan yapım ihtiyaçları, profesyonel düzeyde çözümlerin gerektirdiği iş akışları ve artan sayıda medya varlıkları için tasarlandı.

Tamamen bütünleşik yeni iş akışı çözümü SymplyBUREAU, bir haber toplama veya yayın ortamının 7 gün 24 saat hızlı çalışma temposuna özel olarak tasarlandı. Eksiksiz bir donanım ve yazılım çözümü olarak SymplyBUREAU, kurulumu ve sürdürülmesi kolay bir seçenek. Güçlü, her zaman erişilebilir SymplyULTRA çalışma alanı aracı ve Dissemino varlık yönetim sisteminin özel bir sürümü üzerine inşa edilen SymplyBUREAU, çok daha karmaşık ve pahalı iş akışı çözümleriyle rekabet edebilen, tek bir düşük fiyatlı araç içerisinde özel yetenekler sunan güçlü bir çözüm sağlıyor.

SymplyBUREAU uzak yerlerden içerik toplamayı malzeme verisi etiketleme, sesli açıklamalar, uzaktan yükleme ve gözden geçirme ile güçlendiriyor. SymplyBUREAU kişiye özel tasarlanan bir çözümün esnekliğiyle özel amaca ayrılmış, büro odaklı bir çözümün güvenilirlik ve düşük maliyetini sağlayarak, klasik, web, OTT haber yayınlayan kısıtlı bütçeli ulusal ve küresel haber kuruluşlarına avantajlı bir fiyat/performans oranı sunuyor. Anahtar teslimi SymplyBUREAU çözümü, sahada ek yapılandırma gerektirmeden seyahat ve uçuş paketi düzenlemelerini kolaylaştırıyor.

Günümüzde spor ve haber toplama kuruluşları medya yapım gereksinimlerinde önemli değişiklikler yaşıyor. Daha hızlı, etkin maliyetli, yüksek çözünürlüklü ve işbirliğine dayalı iş akışlarının ötesinde, daha kısa sürede daha fazla sayıda varlığı yönetmek zorundalar. Sıklıkla pahalı ve bütünleşik olmayan ürünler için yeterli fona ve kaynağa sahip değiller. Symply bu çözümleri uygun maliyetlerle bu ihtiyaçları karşılamak üzere tasarladı.

SymplyBUREAU ve SymplySPORTS, bulut tabanlı AI destekli otomatik malzeme verisi yaratma ve analizi, iOS tabanlı uzaktan varlık yönetimi, etiketleme ve taşıma, çok platformlu içerik toplama ve dağıtım, kolay kişiselleştirilebilen isimlendirme gibi işlerde kullanılıyor.

 

En Çok Okunanlar
Dergi