Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Dalet Galaxy Five Platformu Moskova’da
Dalet Galaxy Five Platformu Moskova’da
27.03.2019 12:13

Moskova’daki TV Centre istasyonu medya operasyonunu Dalet Galaxy five medya arşiv yönetim ve uyarlama platformu ile yeniliyor. Böylece sahip olduğu HD ve ötesinde prodüksiyon ve çok platformlu dağıtım iş akışı, içerikleri izleyicilerinin tercih ettikleri aygıtlarda daha iyi bir araya getirebiliyor. 2006 yılından beri Dalet müşterisi olan Rus devlet yayıncısı TV Centre, yine Dalet teknolojisine sahip yayıncılar Channel One, Russia-1 ve NTV’den sonra ülkede dördüncü en geniş kapsama alanına sahip. Başkent yaşamının çeşitli yönleri üzerinde yoğunlaşan çeşitli programlar sunan kanal, hem ulusal hem de Rusya dışına yayın yapıyor.

TV Centre haber odası ve program medya gereksinimlerini kayıttan dağıtıma kadar kolaylaştıran ilk Dalet kurulumunda, program içeriklerinin arama, birleştirme ve dağıtım için yapım araçları, haber odası için NCRS ve playout, uçtan uca haber yapımı için Dalet MAM vardı. Yeni ileri Dalet Galaxy five destekli iş akışı ile TV Centre HD yapım ve dağıtıma geçerek gelecekte daha yüksek çözünürlükleri destekleyebilecek. Yayıncı yeni Dalet Galaxy five Social Media Framework yeteneklerinden yararlanarak haber içeriği tedarik zincirini daha da modernleştirecek ve izleyici erişimini genişleterek Twitter, Facebook, YouTube gibi tüm sosyal medya kanallarına haber içerik çıkışı yapabilecek. Sosyal medya etkinliklerini ilerletmenin yanı sıra, yayıncı internette hızlı haber yayınlama için dijital platformunu CMS ile bütünleştirebilecek. Yükseltme projesi, TV Centre arşivlerinin tam bütünleştirilmesiyle tamamlanacak. 

Dalet Galaxy five Workflow Engine’den yararlanan TV Centre artık kayıt, kod dönüştürme, haber otomasyon iş akışları oluşturup uyarlayabiliyor ve tüm operasyon ölçeğinde özel arşiv dosya dönüştürme kuralları belirleyebiliyor. 

Dalet ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 283 54 39 numaralı telefondan Bilgipark’ı arayabilirsiniz.