Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Anton/Bauer GM2 İkili Pil Şarj Aleti
Anton/Bauer GM2 İkili Pil Şarj Aleti
01.05.2021 22:07

Yedek enerji sağlayan hafif ve portatif, akıllı Anton/Bauer GM2 şarj aletiyle aynı anda iki adet Gold Mount pil doldurulurken, kamera aksesuarlarına da enerji sağlanabiliyor. Anton/Bauer GO 90 (98Wh 8A) gibi lityum iyon piller, yaklaşık 3 saatte doluyorlar. XLR4 çıkışı şarj sırasında AC’yi DC gerilime çeviriyor ya da sadece XLR girişi olan aygıtlara pil gücü sağlamak için kullanılabiliyor.

İki adet Gold Mount pil yuvası ve bir XLC4 DC çıkışı olan GM2 şarj aletinin VM2 adlı V Mount modeli de var. Gezici halde çekim yapanlar için ideal aygıtlar sayesinde basitçe AC şebekeye takılıp bütünleşik destek sehpası açılarak V mount veya Gold Mount piller için hızla kurulan bir tak-çalıştır tarzı şarj istasyonu ve XLR güç girişli aygıtlar için 16.7VDC 4.5A çevirici oluşturulabiliyor. İnce profil, yer darlığı olduğunda ve nakliyede üst üste koymak ve paketlemek için tasarlandı.

Olayların ateşine rağmen serin kalan VM2 ve GM2 şarj aygıtları, pilleri ve enerji verilen her türlü aygıtı zarar görmekten korumak için tasarlandı. VM2 ve GM2’deki akıllı güvenlik teknolojisi tüm aygıtları sürekli izliyor ve bir hata oluştuğunda veya takılan bir pil aşırı gerilim durumuna eriştiğinde otomatik olarak şarj etmeyi durduruyor. Dahili bir fan, sette ortam ısındığında şarj aygıtının en üst performansta çalışmasını garantiliyor. 

Anton/Bauer ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 358 45 20 numaralı telefondan Linka’yı arayabilirsiniz.