Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > RODE Akıllı Telefon VideoMic Serisi USB-C Modeliyle Genişledi
RODE Akıllı Telefon VideoMic Serisi USB-C Modeliyle Genişledi
28.04.2021 00:13

RØDE’nin akıllı telefonlara yönelik çok satılan VideoMic Me mikrofonları serisine en son eklediği VideoMic Me-C, bağımsız bir ürün olarak piyasaya çıktı. RØDE Vlogger Kit serisinin bir parçası olan VideoMic Me-C, görüntü çekerken çok üstün ses sağlamak için tasarlanan, USB-C mobil aygıtlara yönelik, yüksek kaliteli bir mikrofon. 

  • USB-C mobil aygıtlar için yüksek kaliteli, yönlendirmeli mikrofon
  • Kardioid paternli kapasitif kapsül ile Kristal netliğinde, odaklanan ses
  • Ses dinleme ve çalma için 3.5mm kulaklık jakı
  • Mikrofon mandalı ve rüzgâr peluşu dahil
  • Sydney’deki RØDE üretim tesisinde tasarlanıp üretildi

VideoMic Me-C, RØDE’nin kendi sınıfında en çok satan iOS aygıtlarına yönelik VideoMic Me ve VideoMic Me-L ile aynı olmanın yanı sıra Android akıllı telefonlara, tabletlere, iPad Pro gibi USB-C girişli diğer mobil aygıtlara takılmak için bir de USB-C konektöre sahip. 

Yüksek kaliteli kardioid kapasitif kapsül, arka plan gürültüsünü azaltırken, mikrofonun yöneltildiği tarafa odaklanarak, kristal netliğinde ses yakalıyor. Bu özelliği VideoMic Me-C mikrofonu TikTok videosu kaydetmekten görüntülü aramalar yapmaya ve müzik performansları kaydetmeye kadar her şey için ideal hale getiriyor. 

VideoMic Me-C ses dinleme ve çalma için bir 3ç5mm kulaklık çıkışına sahip. Ürüne mikrofonun sağlamca takılabilmesi için bir mandal ve çeşitli hava koşullarında açık havada kayıt için rüzgâr peluşu dahil. 

VideoMic Me Serisi kullanılması son derece kolay, küçük yapısında yüksek kaliteli, yönlendirmeli ses sunarak iPhone kullanıcılarının tercih ettikleri ses çözümü haline geldi. VideoMic Me-C modelinin de çıkmasıyla ürün serisi artık her türlü akıllı telefona hizmet verebiliyor, herkes mobil kayıt için üstün ses kalitesine kavuşabiliyor. 

RØDE ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 224 32 01 numaralı telefondan Compel’i arayabilirsiniz.