Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Clear-Com Eclipse HX İnterkomun 12.1 Sürümü Zengin IP ve Kablosuz İletim Yetenekleri Sunuyor
Clear-Com Eclipse HX İnterkomun 12.1 Sürümü Zengin IP ve Kablosuz İletim Yetenekleri Sunuyor
28.04.2021 00:16

Clear-Com Eclipse HX Digital Matrix Intercom’un en son yazılım güncellemesi 12.1 sürümü piyasadaki en esnek ve dinamik IP tabanlı interkom çözümü konumunu güçlendirerek, hem IP hem de eski kablosuz FreeSpeak sistemleri için zenginleştirilen yetenekler sunuyor, IP portlarının yoğunluğunu arttırıyor, ek Layer 3 yeteneklerini destekliyor. Ayrıca EHX 12.1 dijital matris interkom FreeSpeak Edge kullanıcılarına kanal seçiminde yardımcı olmak için yeni bir 5GHz radyo bandı tarayıcısı içeriyor.

Hem eski hem de IP alıcı/vericiler kullananlar için avantajlı E-IPA kartın yetenekleri bu güncellemede genişletildi. E1 portları desteği sayesinde kullanıcılar bir Eclipse kasadan 50 adede kadar FreeSpeak II kemer paketi ve 10 adede kadar eski alıcı/verici kullanabiliyorlar. En geniş kapsamlı IP çözümünü isteyenler için Eclipse Omega kasaları artık beş adede kadar E-IPA kartını destekleyerek, daha yüksek yoğunluk ve bir IP üzerinden ses ağı üzerinde daha büyük bir aygıtlar karışımı kurma imkanı sunuyor.  Clear-Com Eclipse HX ayrıca FreeSpeak Edge alıcı/vericiler kullananlara en uygun kanalları kolayca görüp seçebilmeleri için bir 5GHz radyo bandı tarama yapma yeteneği kazandırıyor. Okunması kolay bir renkli grafik kanal trafiğini görüntülüyor, bir tablo ise RF kullanım değerlerini, kullanımını ve SSID (Service Set Identifier) servis seti tanımlayıcılarını sunuyor. Bu araç FreeSpeak Edge dijital kablosuz iletim sisteminin kullanımını her zamankinden daha kolay hale getiriyor. 

Yeni güncelleme Layer 3 geçişleri olduğu için farklı alt ağlardaki PTP tabanlı aygıtlar senkronize olmadan birbirleriyle haberleşebiliyorlar. Bu özellik V-Series Iris ve IP alıcı/verici kullanıcılarına Clear-Com uç noktalarını kurmakta çok daha geniş esneklik sunuyor.

Clear-Com Ürün Müdürü Stephen Sandford yorum yaptı: “Bu EHX sürümü, Clear-Com’un kullanıcı deneyimini geliştirme konusundaki kararlılığının bir göstergesi. Tek bir güncellemeyle eski E1 alıcı/verici sahibi mevcut müşteriler için çok daha üstün işlevlerden yararlanma imkanı yaratırken, aynı zamanda en son FreeSpeak sistemi için de daha üst düzey IP desteği ve yeni bir araç sunuyor.

Clear-Com ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0216 425 99 66 numaralı telefondan Ateksis’i arayabilirsiniz.