Reklamı Kapat
Anasayfa > Haberler > Epiphan Pearl Ürünleriyle SRT Kodlamalı Canlı Yayın İletimi
Epiphan Pearl Ürünleriyle SRT Kodlamalı Canlı Yayın İletimi
02.03.2021 16:16

Açık kaynaklı SRT (Secure Reliable Transport) protokolü güvenli, yüksek kaliteli, düşük gecikmeli görüntü akışı sağlıyor ve Pearl “hepsi bir arada” görüntü yapım sistemleri tarafından tamamen destekleniyor. 

SRT teknolojisi fark yaratıyor

Her görüntü yapımcısı canlı yapımlarının profesyonel görünmesi için en yüksek kalitede görüntüler ister. SRT teknolojisi bunu kolaylaştırıyor. En son internet akış teknolojisini kullanan SRT protokolü, sürekli ağ bağlantı bakımı, paket kaybı onarımı ve diğer kalite kontrol özellikleriyle canlı görüntü yapımlarının çok iyi görünmelerini sağlıyor. 

Kestirilemeyen ağlarda bile mükemmel sonuç

Dalgalanan ağ bant genişliği ve diğer değişkenlere karşı SRT protokolünün bünyesinde bulunan korumalar, kayıplı ve durumu kestirilemeyen ağlar üzerinde bile yüksek kaliteli görüntü dağıtımını mümkün kılıyor. Esnek güvenlik duvarı ve ağ adres çevrimi (NAT) geçişleri sayesinde IT ile uğraşmadan SRT üzerinden canlı internet yayın akışı yapılabiliyor.

Pearl SRT görüntü akışı için uygulamalar

İçerik dağıtım ağlarına daha yüksek kaliteli görüntü akışı

SRT teknolojisi pürüzsüz bir izleme keyfini garantilemek için canlı akışlar boyunca çift yönlü kontrol verileri gönderiyor. SRT protokolünü kullanarak bir içerik dağıtım ağına görüntü akışı yapmak, paket kaybı, seğirme ve kaliteye karşı diğer tehditleri azaltıyor.

Çok yönlü bir SRT görüntü toplama kodlayıcı

Bir Pearl kodlayıcı donanımı kullanılarak SRT kaynakları tesisin yayın yapım sistemi içerisine getirilebiliyor ve sezgisel bir canlı geçiş arabirimi, dahili onay monitörü, dokunmatik ekran ve diğer kullanıcı dostu özelliklerden yararlanılabiliyor.

Uzaktaki konuklardan kusursuz görüntüler

Giderek büyüyen bir kameralar, yazılımlar ve akış donanımları ekosistemi SRT protokolünü destekliyor. Bir SRT kodlayıcı sayesinde uzaktaki konuklardan yüksek kaliteli, düşük gecikmeli SRT kaynakları, Pearl destekli görüntü yapımlarının içerisine getirilebiliyor. 

Eksiksiz canlı görüntü yapımı

Görüntü ve profesyonel ses için çok sayıda girişe sahip Pearl kodlayıcı donanımları, en yüksek kalitede SRT akışları elde etmek için gelişmiş ses/görüntü (AV) donanımlarına doğrudan bağlantıya izin vererek kurulum ayarlarını basitleştiriyor. 

En yüksek güvenilirlik

Pearl sistemleri profesyonel ortamlarda günlük kullanıma dayanıklı yapıda tasarlanıyorlar. Sağlam, tamamen metal kasa çalışma ve nakliye sırasında yatırımları korurken, özel amaçlı tasarlanan yazılım da SRT akışları sırasında hiçbir sorun yaşamamanızı garantiliyor. 

Epiphan ürünleri hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 549 99 92 numaralı telefondan Aviteng’i arayabilirsiniz.